Dortmunds tyske stjerne, Marco Reus er en af de mest ombejlede fodboldspillere for tiden. Reus er flere gange blevet kædet sammen med et skifte væk fra Dortmund, og nu tyder noget på, at det måske allerede kan ske i januar. Vi nærmer os transferdeadline og de store klubber arbejder på, at få de sidste aftaler i hus.

BvKoadgIQAI3fw7Tidligere var Manchester United klare favoritter til at hente Reus, men nu siger flere rapporter fra det tyske, at han har ændret mening. Han vil ikke længere i en Manchester United trøje, da han angiveligt ikke har den store tro på, at holdet igen kan blive et storhold inden for de kommende år. Udover Manchester United, så har Real Madrid også været nævnt, men deres interesse skulle være kølet en smule af, da de mener at de er godt besat på de offensive pladser.

Marco Reus skulle dog være meget opsat på et skifte allerede i januar, og nu har Arsenal så meldt sig på banen. Arsené Wenger har i de senere år hentet flere tyskere til klubben og Reus kunne meget vel være den næste i rækken der skal i den røde Gunners trøje.

Reus har eftersigende en stor tro på, at Arsenal kan vinde flere titler i fremtiden, særligt efter signingen af spillere som Mesut Özil og Alexis Sanchez. Samtidigt så snakker Arsené Wenger flydende tysk, hvilket også skulle være et stort plus. Der er meldinger om forhandlinger og en pris på omkring 200-250 millioner kroner, men der er fortsat langt til en endelig aftale.