Det var David mod Goliath, da Portugal i går aftes mødte Island. Alligevel endte Island at spille lige op med Portugal.

Foto: NIVIERE/SIPA

Foto: NIVIERE/SIPA

Af Emil Plovgaard

Det fik superstjernen, Cristiano Ronaldo, til at sende et angreb af sted mod det islandske fodboldlandshold, ved at udtale sig om, at Island har en lilleputmentalitet, der vil forsikre, at Island ikke vil gøre noget under Europamesterskaberne i Frankrig.

Island gjorde sig bemærket, da man i går aftes kom bagud til Portugal, men alligevel endte med at få uafgjort 1-1.

Real Madrid-stjernen, Cristiano Ronaldo, havde en frustrerende dag på kontoret for det portugisiske landshold. Han kom frem til en masse chancer, men udnyttede dem aldrig.

Portugal-kaptajnen var ikke imponeret over Islands spillestil, som han opfattede som en negativ spillestil. Derudover kritiserede han også Island ved at sige, at de ikke forsøgte at vinde kampen, og at deres jubelscener inde på banen var for meget.

På et pressemøde efter kampen udtaler Ronaldo følgende:

”Det var en lille smule frustrerende. Vi forsøgte at kampen, mens de ikke forsøgte noget overhovedet. De scorede et mål og skabte to chancer i løbet af 90 minutter, resten af tiden havde de alle spillere bag bolden.

Det var tydeligt at se, at de parkerede bussen. Det var en heldig aften for dem. Vi skulle have haft de tre point, men vi er okay. Når de ikke forsøger at spille fodbold og blot forsvarer, viser det i min optik en lilleputmentalitet, og de har intet at gøre under dette EM.”

Læs også: Ferdinand: Vi vidste han ville blive en verdensklassespiller