Hvorfor handler fodboldnyheder altid om transferrygter, hvem der tjener mest og hvilke spillere, der har scoret flest mål? Et enormt behov for at være bedst og nummer 1 er opstået, og det har fodboldnyhedsmedierne taget til sig.

Har du f.eks. nogensinde tænkt over, hvorfor der aldrig er nogen, der har skrevet en artikel om fodboldstjerner, der ligner madvarer, mens du selv var igang med at læse en dybdegående analyse af Barcelonas Treble i 2009 sammenlignet med Brasiliens VM-vindende mandskab i 1970?

Ja? Det har vi også tænkt. Ikke desto mindre er dine tanker, fantasien, i denne artikel blevet til virkelig.

I dette platte og anderledes indlæg, er der ikke på forhånd bestemt nogen nummer 1. Nogen vil måske sige, at artiklen, som du skal igang med at læse om lidt, er ligegyldig. Det er dog det eneste, som den ikke er! Denne artikel er nemlig et vigtigt indskud i fodbolddebatten, fordi dette, til forskel for så mange andre artikler, er noget nyt.

Fra æg, der ligner Özils øjne til gulerødder, der poserer foran kammeraet ligesom Drogba. Det hvad du får i denne artikel. Alt i alt 10 verdensstjerner som ligner forskellige madvarer.

Alle billeder er fra talksport.com

zaltan

Der kan vist ikke være tvivl om, at Zlatans forældre faktisk er to auberginer… Han har i hvert fald arvet nogle karaktertræk fra frugten.

drogba

Drogba kan andet end at score mål på fodboldbanen. Ivorianeren er også fotogen, ligesom hans lillebror, guleroden til højre i billedet herover… vent hvad… gulerod? Ja du læste rigtigt.

ine

Måske er det på grund af, at Iniesta er i gang med at blive tyndhåret, at folk mener, at han ligner en kartoffel. Vi havde i hvert fald ikke selv fundet på denne hylende morsomme sammenligning.

kompany

Den eneste forskel på pæren til venstre i billedet(nej det er ikke en fejl) og Kompany til højre i billedet, er hudfarven på Manchester City-spilleren. Havde han blot været en anelse grønnere og med flere fregner, ja så havde pære-look-a-liken Kompany været perfekt.

Brug piletasterne herunder til at komme videre til næste side