Den camerounske angriber Samuel Eto’o er tættere og tættere på et skifte til en af Tyrkiets største klubber. Dette på trods af et pas, der viser 35 år. 

Af David Paris 

Samuel Eto’o fyldte 35 år i marts måned i år, og lignede mere og mere en færdig mand i den tyrkiske midterklub Antalyasor, hvor spilleglæden og engagementet så ud til at være forsvundet. På trods af dette skriver det engelske medie Givemesport.com, at den camerounske angriber er meget tæt på et skifte til de tyrkiske mestre fra Besiktas.

Et skifte til Super Ligs bedste hold betyder Champions League og det er noget Eto’o ikke har prøvet i et par år efterhånden. På trods af den førnævnte manglende spilleglæde og engagement, scorede Eto’o imponerende 20 mål 31 kampe i sidste sæson, og det vidner om, at den tidligere Chelsea- og Barcelona-angriber sagtens kan være med på et internationalt niveau.

Spørger man et andet engelsk medie Goal, er Besiktas angiveligt også uhyre tæt på at kunne gøre et Eto’o-skifte officielt, og den tyrkiske mangler kun det formellem papirarbejde.

En af de væsentligste årsager til den store Besiktas-succes sidste sæson var lejesvenden Mario Gomez fra Fiorentina, der nettede svimlende 26 gange. I dette transfervindue har Besiktas prøvet at gøre aftalen med den 31-årige tysker permanent, men både ham selv og hans arbejdsgiver, Fiorentina, har afvist.

Købet af Eto’o vil derfor sætte en stopper for fansnes uvished omkring manden, der skal score målene for klubben, og det er noget der, ifølge Goal, gør Besiktas-ledelsen glad.