MADRID, SPAIN - MAY 17: Claudio Bravo, goalkeeper of FC Barcelona saves the ball during the La Liga match between Club Atletico de Madrid and FC Barcelona at Vicente Calderon Stadium on May 17, 2015 in Madrid, Spain. (Photo by Miguel Ruiz/FC Barcelona via Getty Images)

Claudio Bravos skifte til Manchester City forventes at falde på plads i løbet af de kommende dage, og det efterlader FC Barcelona med et hul på målmandsposten, hvor de kun har Marc Andre Ter-Stegen tilbage.

Derfor er FC Barcelona i øjeblikket i gang med at finde Claudio Bravos erstatning, og meget tyder på, at det bliver den hollandske keeper Jasper Cillesen. Både De Telegraaf samt El Mundo Deportivo melder, at en handel stort set er på plads, og det eneste, der mangler, er, at han består lægetjekket.

Jasper Cillesen kommer til at spille returkampen mod Rostov for Ajax i Champions League playoff onsdag aften, der altså vil ende med at blive hans sidste kamp for Ajax. Derefter vil han om torsdagen rejse til Barcelona, hvor han skal til det obligatoriske lægetjek.

Prisen menes at ligge på omkring 14 millioner euro, der svarer til 100 millioner kroner, som FC Barcelona betaler for Jasper Cillesen. Den 27-årige hollænder har siden 2011 spillet for Ajax, hvor han har opnået 101 optrædener for førsteholdet. I denne periode har han også fået debut for det hollandske landshold, og her er han oppe på 30 kampe.