Cristiano Ronaldo er blevet vurderet højest af alle spillerne i FIFA 17. Foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo er blevet vurderet højest af alle spillerne i FIFA 17. Foto: Getty Images

Selvom Real Madrid forfejlede misionen om at vinde La Liga sidste sæson lykkedes det dem at vinde Champions League under manager Zinedine Zidane og det kan bestemt mærkes i de officielle ratings hos Real Madrid-truppen i FIFA 17.

Den nye udgave af det mest berømte fodboldspil på spilkonsoller verden over, FIFA, lancerer snart sin nye udgave af spillet, FIFA 17.

Den nye udgave bringer i endnu højere grad end før fodboldspillets autentiske rammer med sig over til spilkonsollen, og nye tilføjelser har gjort spillet meget bedre.

Her er de officielle FIFA 17-ratings for Real Madrid-spillerne.

Marcelo: 86 TOT

Den brasilianske venstreback var en af de bedste spillere for Los Blancos i den foregående sæson, og har derfor fuldt fortjent fået et nøk opad i sin rating, hvor han er blevet tildelt 86 i TOT i FIFA 17 mod 83 i TOT i FIFA 16.

Marcelos primære styrker ligger i dribling og forsvar, hvor han henholdsvis er blevet rated 84 og 82.

James Rodriguez: 87 TOT

Den colombianske offensivspiller, James Rodriguez, har kæmpet hårdt om at blive en del af startopstillingen under den nye træner Zinedine Zidane, og derfor er hans rating uændret fra FIFA 16 til 17.

Karim Benzema: 87 TOT

Franskmanden Karim Benzema er en vigtig forbindelse til Ronaldo og Bale, og Benzema er derfor steget med 1 i TOT i FIFA 17, hvor hans rating var 86 i FIFA 16.

Toni Kroos: 88 TOT

Den tyske midtbanespiller er fantastisk med bolden og er en vital del af spillet på den centrale midtbane for Los Blancos. Kroos ser ud til at have opnået sit fulde potentiale, idet han i FIFA 16 blev rated 86 i TOT, mens han i år er steget til 88.

Pepe: 88 TOT

Den portugisiske spiller er en af de bedste midtstoppere tilgængelige i FIFA 17 og har taget et kæmpe skridt opad i forhold til hans rating i FIFA 16 på 84. Det skyldes blandt andet hans exceptionelle præstationer under EM i Frankrig i år.