Messi jubler efter sit hattrick i 5-0 sejren over Panama i juni 2016. Foto: Mike DiNovo-USA TODAY Sports

Messi jubler efter sit hattrick i 5-0 sejren over Panama i juni 2016. Foto: Mike DiNovo-USA TODAY Sports

Ifølge den argentinske radiostation, Metro 95.1, leverede Lionel Messi en sød gestus til, da der i sidste weekend blev spillet VM-kvalifikationskampe i Sydamerika. 

Af Emil Plovgaard

Barcelona-angriberen besluttede nemlig at betale det argentinske fodboldforbunds vagter, som ikke har fået løn i næsten et halvt år. Det skyldes, at det argentinske fodboldforbund er i store økonomiske vanskeligheder.

Journalisten, som så gestussen videreformidler i en udtalelse følgende:

Lionel Messi var i gang med at lade op forud for opgøret mod Brasilien i Belo Horizonte, da der blev banket på døren.

To-tre folk kom frem, alle fra sikkerhedsteamet, som er ansat til at kigge efter de argentinske spillere, og de sagde til Leo: Vi er nødt til at tale med dig. Vi er ikke blevet betalt i fem-seks måneder. Situationen er kompliceret, du er kaptajnen for landsholdet, og vi spørger derfor dig om hjælp.

Lionel Messis reaktion til disse ord var at ringe til sin far, Jorge, som fik pengene øjeblikkelig sendt, for at løse konflikten.

Journalisten, Juan Palo Varsky, tilføjede:

Messi vil selvfølgelig blive rasende, når han finder ud af, at nogen har sagt det videre. Men det er jeg ligeglad med. Der er en masse, han ikke vil have frem i offentlighedens lys, men jeg følte, det var relevant at dele til omverdenen.