Badge on the corner flag at Goodison Park Stadium the home of Everton (Photo by AMA/Corbis via Getty Images)

Badge on the corner flag at Goodison Park Stadium the home of Everton (Photo by AMA/Corbis via Getty Images)

Den engelske Premier League-klub Everton, der deler by med Liverpool i byen af samme navn, er angiveligt gået på jagt i den italienske Serie A, når der i vintertransfervinduet skal hentes spillere ind, som skal forstærke truppen.

Evertons scouts er nemlig blevet set i Serie A, hvor de har en overværet en kamp mellem Torino og Crotone for at se nærmere på de to spillere fra Torino, angriberen Andrea Belotti og midtbanespilleren Daniele Baselli.

Særligt førstnævnte efterlod et godt indtryk hos Evertons scouts, idet han formåede at få netmaskerne til at blafre to gange. Det er i øvrigt tredje kamp i træk, hvor han netter to gange.

Derudover har klubben også planer i forhold til udlån af spillere, hvor man har tiltænkt sig at udleje en del af klubbens ungdomsspillere, herunder Conor Grant, som for nylig blev tilbagekaldt fra Ipswich efter mislykket lejeophold, hvor spilletiden var knap.

Klubbens U23-træner, David Unsworth, lader sig dog ikke afskrække af tanken om at udleje sine ungdomsspillere på trods af Conor Grants mislykkede ophold.

Unsworth udtaler i et interview med Daily Express:

“Et dårligt lejeophold er ikke kun en dårlig oplevelse. Grant har lært af indtrykkene fra folkene i og omkring Ipswich, herunder Mick McCarthy, som er en dygtig træner.”