Senere i dag støder to af britisk fodbolds største giganter i et opgør, der meget nemt kan afgøre klubbers slutplacering i ligaen i denne sæson. Det er opgøret mellem Manchester United og Chelsea. 

AF KRISTIAN PARIS 

Nej helt almindeligt er dette opgør ikke helt. Mourinho, der i sommers skiftede de kendte omgivelser på Stamford Bridge ud med den resultatramte storklub Manchester United, møder nu sin tidligere klub i en vital kamp. Vi tager et kig på de kampe, der er bliver afgørende for kampens resultat.

1. Zlatan Ibrahimovic vs Cesar Azpilicueta

FBL-ENG-PR-SUNDERLAND-MAN UTD

Uniteds talisman i denne sæson er den 35-årige altid målfarlige svensker Zlatan Ibrahimovic. I dag er han oppe i mod en ualmindelig sammenspillet tre back kæde, der normalt kan modstå de bedste angreb.

Alligevel er Azpilicueta nok det nemmeste offer for svenskerens evner. Hans evner på banen er ikke til at tage fejl af, men hans mentale tilstand er ikke altid helt god, hvofor Zlatan skal gå efter at isolere ham på kanten.

Hvis han kan komme igennem den vej, er der lige pludselig meget plads til Uniteds offensiv.

2. Eden Hazard vs Antonio Valencia

Chelsea v Manchester United - Premier League

Den ecuadorianske højre back blev hvilet i Uniteds Europa League kamp mod Anderlech i midtugen. Det bliver han nok ikke senere i dag.

United har store udfordringer, når de skal dæmme op for enkelte spillere og Hazard bliver ingen undtagelse.

14 mål og utallige imponerende præstationer er det blevet til for den belgiske landsholdspiller og hvis først han får færten af, at Valencia er til at lege med, bliver det ikke nogen sjov kamp for højre backen. En duel vi ser frem til.

3. Paul Pogba vs Nemanja Matic

TOPSHOT-FBL-ENG-FACUP-CHELSEA-MAN UTD

Kampen om midten af banen. Det er i dette område, at United bliver nødt til at prøve at vinde terræn og dominere.

Med Pogba, der leder an på midtbanen sammen med, formentlig, Michael Carrick og Mkhitaryan, der skal dyste mod Chelsea lige så frygtindgydende midtbane.

Pogba vil dominere på den ene halvdel sammen med Matic på den anden halvdel. Begge spillere, der gerne går med frem og er en boks-til-boks spiller.