På søndag rejer Londonklubben Arsenal til Liverpool for at spille sæsonens tredje kamp på Anfield. Her er de bedste spillere fra de to hold: 

AF KRISTIAN PARIS

Laurent Koscielny (Arsenal)

Arsenal er meget glade for kunne byde en masse forsvarsspillere tilbage til denne runder. Det var tydeligt i klubben seneste nederlag til Stoke, at der manglede defensive kvaliteter.

Søndag vil være Koscielnys første kamp i sæson, og selvfølgelig er målet clean sheet. Der er dog ikke altid det er muligt mod Klopp og Liverpool.

Jordan Henderson (Liverpool)

 (Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Liverpools kaptajn vinder over Arsenals ellers storspillende Aaron Ramsey. Den unge englænder forbedre sæson efter sæson sit niveau, og han bliver bestemt en af nøglespillerne i morgen på midtbanen.

Han er blot blevet en større og større rolle i Klopps mandskab, og de fleste ser nok ud til at se ham dominere Merseyside klubbens midtbane i endnu højere grad, end hvad han har gjort før.

Mohamed Salah (Liverpool)

Liverpools seneste rekordtransfer Salah, der kom fra Roma nyder virkelig livet  på Anfield . Et debut mål mod Watford blev fulgt op af hans første mål på Anfield mod Hoffenheim i midtugen. Det bevidner blot om en spiller, der er mere end klar til at levere for Klopps mandskab.

Alexis Sanchez (Arsenal)

Arsenal ubestridte største stjerne, Alexis Sanchez, er klar til at spille sin første kamp i sæsonen mod Liverpool på Anfield i morgen, søndag. Der er dog også store forventninger til den chilenske landsholdsspiller, der i sidste sæson lavede 24 mål i Premier League.

Sead Kolasinac (Arsenal)

Arsenals sommertransfer har blot imponeret i hans kampe for klubben. Han var afgørende i Community Shield, hvor de slog Chelsea, og seneste leverede han en assist mod Leicester City.

Den bosniske landsholdsspiller er hurtig, robust og bomstærk.