Premier League er i gang og i denne weekend spilles tredje runde i, hvad nogle kalder verdens hårdeste liga. Vi har, af den grund, allerede nu en god ide om, hvilke klubber, der er har handlet fornuftigt på transfermarkedet. Og de fleste vil også kunne sætte navne på klubber, der burde bruge de sidste dage af transfermarkedet på at hente forstærkninger i håb om at forbedre sidste sæsons resultat. Vi giver dig her, med inspiration fra det engelske medie The Telegraph, nogle af de hotteste transferrygter fra den bedste engelske fodboldrække. 

Af David Paris 

Watford vil have Slimani fra Leicester City

Den engelske Premier League-klub rykkede for et par sæsoner op i den bedste engelske række og har siden bidt sig fast i midten af rækken og næste skridt for klubben, med de gule og sorte trøjer, må være at slutte i den bedste række af tabellen – altså i top 10. Klubben har ifølge flere medier budt på Leicester City-angriberen Slimani.

(Photo by Carlos Palma/NurPhoto via Getty Images)

Klubbens nuværende træner Marco Silva er eftersigende en stor fan af Slimani, som han mener har en enorm fysisk styrke og en evne til at være på de rigtige steder på de rigtige tidspunkter. Overgangssummen er i skrivende hemmelig, men såfremt danskerklubben Leicester accepterer buddet, været den største transfer i Watfords historie. Slimani kom til Leceister City fra Sporting Lissabon for cirka 225 millioner kroner og scorede 8 mål i sin første sæson i klubbben.

Manager Tony Pulis vil handle i Liverpool

Den tidligere Stoke City-træner Tony Pulis er i øjeblikket i spidsen for et andet Premier League-mandskab, nemlig West Bromvich Albion og med den vil han bryde klubbens transferrekord. Liverpool-spilleren Mamadou Sakho skulle nemlig være så interessant, at Pulis er villig til at give cirka 240 millioner kroner for forsvarsspilleren.

(Photo by Matthew Ashton – AMA/WBA FC via Getty Images)

Årsagen til at WBA, som klubben også bare kaldes, har råd til at spendere så mange penge på en forsvarsspiller så sent i tranfervinduet er, at klubbens nuværende midterforsvarer og anfører Johnny Evans, skulle være på vej til Manchester City. Han vil altså bruge pengene fra et Evans-salg til at hente Sakho til klubben, ligesom Watford-angriberen Troy Deeney og Tottenhams forsvarsspiller Kevin Wimmer også kunne være på vej til The Hawthorns som klubbens stadion hedder.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side, hvis du vil læse om Snoodgrass næste arbejdsgiver