En af de mest omtalte historier denne sommer har uden tvivl været Coutinhos fremtid i Liverpool. Barcelona var mere end ivrige efter at hente den brasilianske landsholdsspiller for at afløse Neymar, men Klopp og co. var opsatte på ikke at sælge spilleren. Og sådan blev det. 

AF KRISTIAN PARIS

Liverpools manager Jürgen Klop har rost klubben og indrømmet, at han er henrykt over, at Coutinho stadig er i klubben efter sommerens kontroverser.

Da han blev spurgt om weekendens kommende kamp mod Burnley i the Premier League holdt han sig ikke tilbage. Daily Mail citerer følgende:

– Du kan starte med at bygge det hele op. Starte med at få enkelte minutter i benene. Det her er ikke øjeblikket, hvor jeg snakker om morgendagens startopstilling, men Coutinho  er klar, hvis der e brug for ham.

 

(Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

– Det var virkelig rart at opleve hvordan publikum og fansene gav ham sådan en velkomst som de gjorde mod Sevilla i midtugen i Champions League. Ingen var nemlig 100 % sikker på, hvordan det ville gå ham efter sommerens problemer. Han har dog trænet fantastisk denne sommer og han er nu tilbage. Hans spil er ikke helt perfekt endnu, men sådan er det efter så lang en pause.

Den brasilianske offensivspiller vender tilbage til Liverpool og Klopp netop når klubbens anden offensivstjerne, Sadio Mane, er ude i de næste tre kampe, efter han blev udvist for et kontrovers mod Man City i sidste uge.

Liverpool møder næste gang Burnley senere i dag, hvor de forsøger at komme tilbage på sporet efter deres ydmygende 5-0 nederlag til Man City i sidste uge og midtugens 2-2 opgør mod Sevilla .