Endnu en formidabel runde af verdens bedste liga, Premier League, er ovre, og det betyder gode analyser og god læsning. Selv tak: 

AF KRISTIAN PARIS

Southampton er stadig gode uden Virgil van Dijk

Virgil van Dijk i aktion for Southampton i en kamp mod Norwich i sidste sæsons FA Emirates Cup. Foto: Getty Images

Et centralt emne denne sommer har været Virgil van Dijks ønske om at komme væk fra Southampton, der nægter at sælge ham.

Dog viste lørdagens kamp, at Southampton sagtens kan klare sig uden sidste sæsons anfører.

I midterforsvaret beviste Wesley Hoedt og Maya Yoshida, at de sagtens kan danne makkerpar fremover – hvis Virgil van Dijk alligevel skulle blive solgt. Godt klaret, Southampton!

Lukaku ser ud til OGSÅ at bombe i denne sæson

Lukaku spillede godt i kampen, og er nu oppe på otte mål i otte kampe.

Hans fysik og hurtighed med bolden er noget de røde djævle nyder godt af hele tiden. Den dyre belgier kommer til at bombe mindst lige så mange mål i år som sidste år.

Man Utds fans kan være vidne til Jones’ første fulde sæson

Phil Jones (Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images)

Med købet af Victor Lindelöf så det ikke godt ud for englænderen Phil Jones. Men har har bevist det modsatte.

Han er nu at foretrække fremfor adskillge andre midtstoppere sammen med Eric Bailly, og hvis vi er heldige, kan vi for første gang i mange år se Phil Jones spille en fuld sæson uden skader og diverse kort og så videre.

Vi krydser i hvert fald fingre, Jones!

Southampton afslutter ikke lige så godt som de presser

Meget var overraskende i den kamp. I hvert fald var Southamptons offensive tilgang til kampen i første halvleg en overraskelse.

Med spillere som Redmon og Tadic og Shane Long forventede vi dog intet andet. De skal måske lige have pudset angrebsbrillerne inden næste weekend. For mål det skal de til at lave.