Arsenals chef Arene Wenger har advaret de spillere, der lige nu overvejer at forlade klubben ved næste lejlighed. Han slår fast, at de ikke kommer til at spille bedre nogen andre steder. 

AF KRISTIAN PARIS

Alexis Sanchez forlod næsten Arsenal denne sommer, eftersom Man City var meget tæt på en handel med chileneren. Handel  blev dog aflyst i transfervinduets døende timer. Mesut Özil er også blevet kædet sammen med et skifte til Manchester United – på trods af hans dårlige præstationer for the Gunners. Begge spillere er i sidste år af deres kontrakt.

Nu har Wenger, ifølge the Metro, været ude og advaret begge spillere om, at det er bevist, at spillere, der forlader Arsenal, finder svært ved at tilpasse sig en ny klub på top niveau og simpelthen ikke kan levere.

Wenger sagde:  ” Hvis du kigger på spillere, der har spillet godt her, og så forladt os, fortæl mig så, hvad de er blevet til?”

– Du håber naturligvis det går godt for dem. Jeg fokuserer på min trup.

Udtalelser kunne være relevante for en del spillere, der for nylig har forladt Nord-london. Se bare på Alex Oxlade-Chamberlain som eksempel, der skiftede til Liverpool på transfervinduets sidste dag.

Ox har haft svært at præstere for Liverpool indtil videre, og det er blot et skræmme eksempel for Sanchez og Özil.

Det er naturligvis for at prøve at holde på nogle af truppen absolutte nølgespillere.

Wenger og Arsenal har ikke spillet super godt på seneste. I sidste sæson var det første gang i næsten to årtier, at London klubben ikke kvalificerede sig til Champions League. Noget af en nedtur for de fleste Arsenal-fans.