AS Romas keeper, Alisson, har indrømmet, at han er blevet smigret af interessen fra Premier League klubben Liverpool, der nu er i Champions League finalen for første gang i rigtig mange år. 

Han har indtil videre været en stor succes for Roma i denne sæson. Den brasilianske skud-stopper forventes at spille en stor rolle i sommerens VM slutrunde for Brasilien. Samtidig er han også blevet kædet sammen med adskillige andre storklubber i Europa – deriblandt Liverpool.

Det påvirker dog ikke Alisson specielt meget – han koncentrerer sig kun om det, der er lige nu foran ham.

” Jeg ved ikke, hvad der vil ske til sommer, men interessen gør mig naturligvis glad. “, fortæller keeperen til Gazzetta dello Sport.

(Photo by Valerio Pennicino/Getty Images )

“Men jeg tror ikke jeg har behov for at skifte klub. Jeg ved, hvad jeg er værd, ikke pengemæssigt, men som spiller. Jeg ved, hvad jeg kan bidrage til til holdet, men jeg tænker kun på nutiden. Hvad der sker i fremtiden tænker jeg over senere.”

Romas præsident James Pallotta  er dog opsat på at holde fast i sin stjerne keeper. Han har indrømmet, at han har nydt hans gode præstationer i denne sæson og den udvikling den 25-årige keeper har foretaget i de sidste par år.

 

“Hvorfor skulle han forlade klubben?Han har stadig kontrakt i et stykke det, jeg elsker ham. Jeg har aldrig villet sælge ham , heller ikke, da de snakkede om det for to år siden. Jeg syntes han var god og han har vist sig at være det værd.” fortæller en italienske klubs præsident.

For nu går sæsonen ud på, at Roma skal sikre til Champions League fodbold i næste sæson, da de jo blev slået ud af Liverpool i gårsdagens opgør. Fire point adskiller klubben og fjerdepladsen i Serie A.