Premier League holder lige nu pause. I stedet er der VM og det er vi mere end glade for. Dog er der nogle af os, der ikke kan lade være med at se frem til den nye Premier League sæson. Vi glæder os til…

… at se Wolverhampton i Premier League

BRENTFORD, ENGLAND – MARCH 14: David Edwards, Danny Batth and Carl Ikeme of Wolves celebrate on the final whistle after the Sky Bet Championship match between Brentford and Wolverhampton Wanderers at Griffin Park on March 14, 2017 in Brentford, England. (Photo by Justin Setterfield/Getty Images)

Wolves’ fantastiske sæson i the Championship har ikke meget overraskende medført, at de nu igen er en del af den bedste engelske række – det har de ikke været siden 2012.

Wolverhampton spiller noget af det mest spændende angribende og offensive fodbold som man længe har set i the Championship. Deres frontfigur er portugisiske Ruben Neves, der styrer det hele fra midtbanen. Han har netop forlænget samarbejdet med klubben. Derudover har de hentet hans landsholdskammerat Rui Patricio – vi kan kun se frem til åbningskampen mod Everton!!

… at Cardiff City er tilbage

De havde en forfærdelige Permier League sæson i 13/14, der var deres første i 51 år. Nu er de dog tilbage og de ser stærkere ud en nogensinde før.

Deres manager er Neil Warnock og han har fået Cardiff til igen at være det hold, der spiller bedste hold i Wales. Deres først kamp er ude mod Bournemouth – det betyder, at de har meget godt chance for at begynde sæsonen med en sejr!

… at se ‘the Big Six’ kæmpe igen

 (Photo by Michael Steele/Getty Images)

Sidste sæson begyndte Man Utd fremragende og de så ud til at vinde ligaen med afstand. Men sådan gik det ikke for Mourinho og co., der blev overvundet af nemesiset Pep Guardiola og resten af Man City truppen. Begge hold vil kæmpe med om trofæet igen i år.

Derudover regner vi alle med igen at the Gunners som en titeludfordrer, der sammen med Liverpool, Tottenham og Chelsea måske kan skabe en overraskelse som outsidere.