Denne sommer har ligesom de sidste mange bud på adskillige store transfers. Her er de 5 dyreste: 

5) Fabinho: Monaco til Liverpool – 437 millioner

Det her er en af de transfers, der kom ud af det blå. Handlen blev officiel bare 48 timer efter Liverpool havde tabt Champions League finalen. Angiveligt havde de jagtet Fabinho siden februar og de vandt kapløbet foran storklubber som Man Utd, Man City, Juventus og PSG.

4) Fred: Shakhtar Donetsk til Man Utd – 520 millioner 

Det er 14 dage siden transferen blev officiel. Den 25-årige brasilianer er siden da blevet skadet men er angiveligt faldet godt til i klubben alligevel.

(Photo by Christian Hofer/Getty Images)

Dette er også en af de transfers, der ikke var overraskende, men blot var et spørgsmål om tid før de fandt sted.

3) Naby Keita: RB Leipzig til Liverpool – 527,5 millioner 

Den 23-årige midtbanespiller bliver endelig Liverpool spiller den 1. juli – det på trods af, at handlen blev offentliggjort sidste år.

Det eneste men er dog, at hvis RB Leipzig havde kvalificeret sig til Champions League i næste sæson, så sklle Liverpool havde hostet op med yderlige 500 millioner kroner. Heldigvis sluttede tyskerne som nummer seks i stedet.

2) Thomas Lemar: Monaco til Atletico Madrid – 630 millioner 

(Photo by Maja Hitij/Bongarts/Getty Images)

Det har været en ok sommer for Atletico Madrid. Her tænker vi på, at Antoine Griezmann bliver i klubben. Denne aftale blev dog officiel inden franskmanden meldte det ud.

Det er dog stadig en usædvanlig stor og god handel – nok en af sommerens bedste transfers.

1) Kylian Mbappe: Monaco til PSG – 1,6 milliarder

Har du glemt, at Mbappe kun var udlejet til PSG i sidste sæson? Måske. Men nu er det i hvert fald officielt. PSG har hentet det franske vidunder for noget nær den sum som Neymar også blev  købt for sidste sommer.

Nu må vi bare håbe han præsterer på det ordnetlig niveau.