Liverpool kom i finalen i Champions League i sidste sæson. De tabte godt nok, men de beviste at Liverpool for alvor er tilbage i Europa som en fremtidig magtfaktor. I den næste sæson skal de forsøge at gøre kunsten efter og måske vinde et trofæ eller to. Og det gør de ved at forstærke truppen og mandskabet. Det er allerede sket og måske kommer der flere til.

Her er tre bud på, hvordan Merseyside-klubben kan stille op med nyindkøbene Shaqiri, Fabinho, Keita og Allison.

Alle billeder er fra Goal 

4-3-3

Dette er nok den forventlige opstilling for Jurgen Klopp. Så beholder han det 4-3-3-system som han har spillet med i de sidste par sæsoner. Ændringen i forhold til sidste sæsoner målmand Allison i kassen og midtbanespilleren Fabinho, der går ind på den centrale midtbane. Han kommer fra Monaco og kan helt sikkert tilføre midtbanen en ny dimension. Han erstatter Emre Can, der ikke længere er Liverpool-spiller. Derudover kommer Keita også til at være en del af midtbanen sammen med anfører Jordan Henderson.

Opstillingen og nyindkøbene betyder dog også, at der er nogle spillere, der bliver henvist til bænken. Der er blandt andet tale om fløjspilleren Xherdan Shaqiri der netop der blevet hentet fra den nedrykkede Premier League-klub Stoke City. På grund af tilgangen fra Keita og Fabinho bliver James MIlner og Gini Wijnaldum nødt til at sidde på bænken. Og det kommer formentlig også til at være tilfældet for Alex Oxlade-Chamberlain, når han blive klar med den knæskade, som lige nu plager ham.

Jurgen Klopp står lige med et luksusproblem, men det kan samtidig også blive en mareridt, fordi han skal tilfredse alle spillere. Og det er simpelthen ikke muligt med kun 11 spillere ad gangen på banen.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side