AF: EMIL PLOVGAARD

For nylig blev det udmeldt, at de italienske giganter fra AC Milan havde udset sig Tiemoue Bakayoko fra Chelsea som muligt transfermål.

Midtbanespilleren fik aldrig det helt store gennembrud i sin første sæson hos Chelsea, og levede ikke op til de store forventninger, der var til ham fra hans fine præstationer hos Monaco.

Det franske medie, RMC, melder dog nu, at franskmanden har besluttet sig for at blive hos Chelsea og kæmpe for en plads i startopstillingen.

Dermed bliver der hård konkurrence for Andreas Christensen i den næste sæson. Andreas Christensen har nemlig skullet kæmpe med Bakayoko om en plads på midtbanen.

HUDDERSFIELD, ENGLAND – DECEMBER 12: Tiemoue Bakayoko of Chelsea celebrates scoring the first Chelsea goal during the Premier League match between Huddersfield Town and Chelsea at John Smith’s Stadium on December 12, 2017 in Huddersfield, England. (Photo by Gareth Copley/Getty Images)

Han vil gerne bevise over for sine tvivlere, at han er god nok til at spille fast i Premier League. Derudover vil de interesserede klubber, ikke være i stand til at give ham hans nuværende løn.

Det ser også ud til, at det er lykkes Chelsea at holde på Álvaro Morata, eftersom Maurizio Sarri benægtede en interesse i Gonzalo Higuaín. Den italienske manager er glad for Morata, og håber at han kan vende tilbage til sin bedste form.

Ny start for Chelsea: Alle får en chance – også Andreas Christensen

I sidste sæson skuffede Chelsea noget så grusomt i Premier League. Klubben fra London sluttede af på en femteplads, og det fik manager Antonio Conte fyret. Frem mod den nye sæson har man fundet erstatningen i en anden italiener, nemlig Maurizio Sarri.

Der er dermed håb for alle de spillere, der ikke leverede deres bedste under Conte. Alle spillere får nemlig en ny, frisk start, da Sarri vil vurdere med åbne og nye øjne.

Danske Andreas Christensen fik i sidste sæson 40 kampe fordelt på alle turneringer med Chelsea.

Chelsea åbner den nye sæson på udebane mod Huddersfield. Kampen bliver spillet lørdag 11. august klokken 16.00.