Manchester United skal forsøge at vinde Premier League i den kommende sæson. Det må være målsætningen. Men hvilket hold skal gøre det? Vi giver dig her et bud på en startellever. Læs det hele lige her:

Målmænd:

Der er vist ingen tvivl om hvem der skal være Manchester United nummer 1. Det er helt sikkert David De Gea der har vundet prisen som Årets spiller i United i de sidste fire sæsoner. Nu går han ind til endnu en sæson i den røde United-trøje og det er med status som en af verdens absolut bedste målmænd. Såfremt United skal gøre sig gældende i toppen af tabellen, så skal De Gea præstere på det niveau vi har set ham før – og så er det spændende om resten af holdet også gør det.

(Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images)

Sergio Romero er stadig andetvalg, men unge Joel Pereira bliver udlånt. Som tredjevalg har man hentet 35-årige Lee Grant i Stoke City. En spiller der ikke får meget spilletid, men som fungerer som backup.

Forsvarsspillere:

Igenne de sidste par sæsoner har der ikke været nogen klar fordeling af spilletid blandt de forskellige midterforsvarer i truppen. Det har varieret meget, hvem der har spillet hvornår og hvem der har været førstevalg har været svært at gennemskue. Sådan har det stort set været siden Nemanja Vidic og Rio Ferniand stoppede som makkerpar i den røde del af Manchester.

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Antonio Valencia er dog næsten selvskrevet på den ene back, men venstrebacken både kan blive besat af Luke Shaw eller den højrebenede omskolede kant, Ashley Young. Unge Diogo Dalot er hentet i Porto som aflastning til Valencia på backen. I midterforsvaret bliver det Eric Bailly og Phil Jones og Victor Lindelöf og Chris Smalling, der skal kæmpe om pladserne. I slutningen af sidste sæson og i træningskampene hen over sommeren har det lignet, at Eric Bailly bliver den ene. Og så kunne den anden blive en man hentede ude fra. For eksempelvis Tobby Alderweireld i Tottenham.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side. Her kan du læse om Uniteds angreb og midtbane