Atletico Madrid og Dortmund møder i aften hinanden i et intenst opgør i gruppespillet i Champions League. 

Forud for den kamp har en af spaniernes største stjerner udtalt sig om, hvem fra modstanderholdet han helt vildt gerne ville se i den spanske hovedstad, når transfervinduet igen åbner.

Det er Atletico Madrid midtbanespilleren Koke, der i den grad har udtrykt beundring overfor Borussia Dortmund spilleren Marco Reus. Han indrømmer, at han har det, der skal til for at en klub som hans vil gøre forsøget på at hente ham.

Reus, der er 29 år gammel, har været dominerende i Bundesligaen i denne sæson. Det er indtil videre blevet til fem mål og fire assists. Det har ført til, at Dortmund pt. er tre point foran deres nærmeste konkurrenter i Bundesligaen.

(Photo: Getty Images)

Koke beundrer Reus

Dortmund -spilleren er tidligere i karrieren blevet sat i forbindelse med et skifte væk fra det trygge Tyskland. Her har specielt været Atleticos storebror klub, Real Madrid, været interesseret i den målfarlige kantspiller.

Om Reus siger Koke: “Jeg ville gerne have ham på vores hold. Jeg kan virkelig godt lide hans måde at spille på. Han er hurtig, dribler godt og meget uforudsigelig og farlig. Det er bestemt noget vi kan lære af. ”

Han fortsætter: “Det der imponerer mig mest er, at han har haft så mange tilbud fra forskellige klubber. Alligevel har han valgt at være loyal overfor Dortmund og det ser man ikke særlig ofte i fodbold. ”

Reus er dog ikke helt den eneste som Koke har et godt øje til i den tyske storklubs trup: “Paco Alcacer, der kom dertil fra FC Barcelona. Og også Mario Götze, der vandt VM i 2014 med Tyskland. De er begge to gode fodboldspillere. ” slog Koke yderligere fast.

Mens Dortmund fører deres liga har Atletico kun vundet fire af deres eneste ni kampe i La Liga.