Hvis man så kampen mellem City og Liverpool, vil man nok have lagt mærke til Kompany og hans tackling på Liverpools guldfugl Mohamed Salah i kampen. 

Kompany modtog ‘kun’ et gult kort for hændelsen. Sidenhen har de sociale medier kogt over. Belgierens tackling deler vandene; nogle mener han skal udvises, andre mener Kompany slet ikke rammer Salah, der blot springer over og ømmer sig efterfølgende.

Efter han modtog kortet var det tydeligt, at se, at midtstopperen var frustreret, og at han tydeligvis råbte forskellige ting efter egypteren.

Flere mener, at Kompany har kaldt Salah, hvad der på dansk svarer til tøsedreng eller svans.

 Foto: Catherine Ivill/Getty Images

Dem, der er gode til at mundaflæse har gættet en del på, hvad Kompany råber efter sin direkte modstander. Heldigvis gik Manchester klubben hen og vandt kampen – i hvert fald heldigvis for Kompany.

På engelsk mener flere medier, at Kompany sagde noget der minder om ” get up you fucking pussy.” eller bare “get up you pussy”.

Som kampen skred frem valgte den benhårde belgier at anmode om at blive udskiftet. Det var i slutningen af kampen. Og det var endnnu en hændelse, der blev populær på det sociale medie Twitter.

kapløbet om Premier League spidser mere og mere til. Efter sejren er City nu endnu tættere på Liverpool, er kun fører rækken med fire point.

Der er i skrivende stund 17 runde tilbage for at vinde det mest eftertragtede trofæ i Europa. Indtil videre er det nok højst sandsynligt, at det  kun er Liverpool og City vi kommer til at se være i direkte duel med hinanden. Længere nede ligger dog både Tottenham og Chelsea på lur og er klar til at gribe en hver chance, der bliver dem givet for at overhale de andre.