Sommerens transfervindue forventes i Manchester United at blive særdeles aktivt og den første man nærmer sig med hastige skridt. En præsentation kan allerede lande i løbet af denne fredag.

Det er formentlig kun et spørgsmål om tid, inden Manchester United kan præsentere klubbens første sommerindkøb. Den lynhurtige offensivspiller hos Championship-klubben Swansea, Daniel James kan trække en rød trøje over hovedet.

Gennem et stykke tid er der blevet skrevet en masse om James, men handlen har trukket en anelse ud, eftersom kantspillerens far på tragisk vis døde for nylig. Torsdag var den 21-årige midtbanespiller dog til lægetjek hos Manchester United, og ifølge Sky Sports forløb alt efter planen.

Manchester United

Dermed er vejen nu banet for, at waliseren kan skifte Swansea ud med Manchester United, der angiveligt betaler 18 millioner engelske pund for den lynhurtige landsholdsspiller. Championship-klubben kan derfor se frem til en ret så stor transferindtægt.

De personlige vilkår i aftalen mellem De Røde Djævle på Old Trafford og Daniel James er angiveligt på plads, og der mangler sandsynligvis blot det afsluttende papirarbejde mellem de to klubber, inden handlen kan blive offentliggjort.