Den tidligere Crystal Palace-manager Sam Allardyce mener, at Arsenal bør hoste op med flere penge, hvis klubben virkelig vil gøre alvor af interessen i Wilfried Zaha. 

Arsenal er  interesseret i Crystal Palace’ 26-årige offensivspiller Wilfried Zaha. Men indtil videre har Arsenal ikke haft held med sit forehavende, da Crystal Palace forlanger mere end, hvad der er foreløbig er blevet tilbudt. 

Den tidligere Crystal Palace-manager Sam Allardyce mener, at Arsenal kan købe Zaha, hvis de betaler de knapt 600 millioner kroner, som han efter sigende er vurderet til af sin klub. Prisen er passende, siger Allardyce til talkSPORT.

”Hvis Manchester United vil betale 670 millioner kroner for en centerforsvarer, som er det beløb, der har været fremme i forbindelse med rygterne om Harry Maguire, så er 600 millioner kroner for Zaha også den rette pris i lyset af det aktuelle transfermarked,” mener han. 

Ifølge Daily Mirror bød Arsenal først omkring 340 millioner kroner for Zaha og blev afvist af Crystal Palace. For et par dage siden skrev The Sun, at Arsenal havde smidt et nyt bud på cirka 500 millioner kroner samt Reiss Nelson på lån. Men dette bud skulle Crystal Palace dog også have sagt nej til. 

”Wilfried har bevist sig selv på dette niveau, og han vil blive en kæmpe succes i Arsenal. Han er klar, men Arsenal må stoppe med at lege rundt, som de gør i øjeblikket. Han er klar til at komme videre, så Arsenal må få færdiggjort handelen,” pointerer Sam Allardyce i interviewet. 

Wilfried Zaha har scoret 35 mål i 180 kampe for Crystal Palace, mens det blevet til 21 assists for spilleren fra Elfenbenskysten i de seneste to sæsoner i Premier League. 

”Steve Parish(Crystal Palace’ klubejer, red) vil ikke synes om, at jeg siger dette, og jeg har meget respekt for ham, men hvis ikke “Wilf” snarest skifter klub, kommer det aldrig til at ske,” siger Sam Allardyce til talkSPORT.