Eden Hazard har kontraktudløb i sommeren 2020, men han kan muligvis være i gang med sin sidste sæson for The Blues. Belgieren og rygterne omkring spanske Real Madrid vil ikke stoppe, og det kan ende med et skifte til sydligere himmelstrøg.

Af Anders Lang Jensen

 

Chelsea håber på at få Eden Hazard til at forlænge sin kontrakt, men belgieren har ikke travlt. Det skriver Daily Telegraph. Superstjernen har alle de gode kort på hånden og en tøvende Hazard er på ingen måde godt nyt for Chelsea-fansene.

Ifølge den engelske avis venter Chelsea-stjernen i øjeblikket på at finde ud af, om Real Madrid er klar til at smide en stor sum for at bringe ham til Santiago Bernabeu til sommer. Det er den spanske storklub med garanti i deres jagt på en Ronaldo-erstatning de stadig ikke har sikret sig.

 

Daily Telegraph hævder, at Chelsea vil kræve 100 millioner engelske pund, svarende til 836 millioner kroner, for Eden Hazard, selvom han vil have et år tilbage af sin kontrakt til sommer. Det er en høj pris med kun et år tilbage af kontrakten, men ikke uopnåeligt for en klub som Real Madrid.

Real Madrid er interesseret i Eden Hazard, men de håber på at få nedslag ved prisen i en mulig ved at smide Mateo Kovacic med i handlen. Den kroatiske midtbanespiller er i øjeblikket udlejet til The Blues, og Maurizio Sarri skal til sommer beslutte, om de vil hente ham på permanent basis.