Chelsea er engelske mestre, men det stopper dem ikke fra at forbedre holdet med nyindkøb. Nu gælder det en stjerne, der kom til klubben sidste sommer, men nu allerede kan være på vej væk. 

AF KRISTIAN PARIS

Den tyrkiske storklub Fenerbahce er nu begyndt og snakke med Chelsea for at forhøre sig om en potentiel transfer for englændernes angriber Michy Batshuayi.

 

Det er endnu ikke blevet fastslået om det er en permanent transfer er blot en lejeaftale
tyrkerne er ude efter. Men noget skal der gøres, efter belgierens noget skuffende første sæson
på Stamford Bridge.
Ifølge Foot Mercato, har klubben fra Super Lig gjort Batshuayi til deres topprioritet denne
sommer.
Chelsea v Brentford - The Emirates FA Cup Fourth Round

Den 23-årige vil være desperat for at komme et sted hen, hvor han kan få fast førsteholdsfodbold forud for næste sommers VM slutrunde som belgieren højst sandsynligt kommer med til.

Og fast fodbold bliver han nok nødt til at få, for det får han ikke i Chelsea. I sidste sæson er det blot blevet til 19 kampe over hele sæsonen med fem mål til følge, og det er bestemt ikke optimalt for en angriber af hans kaliber.

For på landsholdet er han oppe i mod store stjerner som Romelu Lukaku, Dries Mertens, Divock Origi og Christian Benteke.

Belgium v Czech Republic - International Friendly

Chelsea mister godt nok Diego Costa – klubbens primære spidsangriber – eftersom det er komet frem, at Conte ikke ønsker at bruge ham i næste sæson.

Og klubbens ellers primære mål, tidligere Chelsea spiller,  Lukaku er netop blevet købt af Man Utd, og derfor skal de blå fra London ud og hente en ny topangriber – hvis altså ikke de satser 100 % på belgieren.

Hvis det ikke er tilfældet er de tyrkiske giganter som sagt klar på at tilbyde den unge spiller en kontrakt.

Lige nu har tyrkerne nemlig en anden tidligere Premier League spiller på holdkortet i form af van Persie, der udgør spidsen for holdet.