2016 var helt sikkert et godt år.

Europa blev ikke oversvømmet, frøerne overtog ikke kontrollen over verden, og imod alle odds, vandt Leicester City Premier League. Men hvad laver spillerne fra Leicester Citys titelvindende mandskab fra 2015-16-sæsonen egentlig nu, hvor kalenderen siger år 2021.

Vi har, med inspiration fra det engelske fupmedie dreamteamfc.com, fundet på en beskrivelse for hver af Leicesters startende 11 spillere, som vi synes godt kunne ske i den virkelige verden…

Kasper Schmeichel

kasper

‘The Great Dane’ som Kasper Schmeichel også kaldes, fulgte i sin fars fodspor og skiftede til Manchester United umiddelbart efter David De Geas skifte til Real Madrid i sommeren 2017. Schmeichel-junior vand League One Cuppen og et enkelt mesterskab, før han skiftede til FC Københaven i sommeren 2020.

Wes Morgan

542746_1_3105397577

Wes Morgan spillede resten af sine år på King Power Stadium, dog uden at vinde flere titler. I dag er han træner for klubbens U-21-hold og har eftersigende stor indflydelse på cheftrænerens beslutninger. Som sideprojekt oprettede midterforsvaren efter sin pension sit eget spiritusmærke kaldet Captain Wes Morgan (som reference til den i dag populære drik Captain Morgan).

Flasken, der indeholder rom, blev der kun produceret 2.000 af og er nu et eftertragtet samlerobjekt og kan blive solgt for op til 200.000 kr. flasken.

Robert Huth

huth

Den store tyske midterforsvarer lagde fodboldstøvlerne på hylden i 2018, mest af alt for at være en tv-personlighed på fuld tid, som også ses på billedet herover.

Når han en sjælden gang gæster Tysklands version af ‘Lørdagsbold på 6’eren’ er det som ekspert, men formuleringer og sætninger med flere sammenhængede ord er ikke tykserens stærke side, og derfor dumper der ofte dødstrusler og hadebreve ind gennem postkassen.

Af den grund har han investeret i en bodyguard og kommer af frygt ikke meget ud for at pleje sin tv-karriere.

Christian Fuchs

fuchs

Året efter Premier League-titlen viste det sig, at Fuchs hellere ville fokusere på sin nye tøjkollektion kaldet ‘NoFuchsGiven’, og annullerede derfor kontrakten med klubben for at satse 100 procent på ‘sit nye livsværk’ som han selv omtalte det i et interview fra dengang.

Et par år efter satsningen blev Kendall Jenner fotograferet i en af hans trøjer, og mærket er siden blevet det mest populære i hele verden. Han er nu en fast bestanddel af modeshows i Milano og Paris.

Brug piletasterne hvis du vil videre til næste side