Sæsonen er ved gå på, og det betyder, at diverse trofæer og priser så småt bliver uddelt inden sæsonen slutter. Det er også tilfældet i Premier League og i klubben Liverpool. 

Liverpools sæson har været mere end succesfuld. Der var nok ikke mange, der havde regnet med at se Klopps drenge i Champions League finalen i denne sæson – i sær ikke når klubben ikke har været i en europæisk finale  i mere end et årti.

Flere spillere har været årsag til Liverpools store succes. En af dem er uden overraskelse angriberen Mohamed Salah, der har været flyvende i både Premier League og Champions League.

Det har betydet, at han er blevet udnævnt til Sæsonens spiller i Liverpool. Egypteren er også for lidt siden blevet kåret til sæsonens spiller af PFA, efter en fantastisk sæson.

 

Salah fik prisen til the Reds trofæ ceremoni på Anfield i torsdags – en event, der også markerede klubbens 25. års jubilæum. Her fik fans muligheden for at spille på den bedste  spiller i sæsonen, og her vandt Salah uden den store konkurrence.

 (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Den tidligere Chelsea spiller har scoret 43 mål i denne sæson, hvoraf 31 af dem har været i den bedste engelske række i Premier League. Derfor har han også muligheden for at vinde den gyldne støvle i denne sæson.

Til samme event vandt Trent Alexander-Arnold prisen som sæsonens unge spiller, efter han har spillet 29 kampe for klubben og imponeret i Champions League.

Alex Oxlade-Chamberlains mål mod Manchester City i Champions League vandt prisen for sæsonens bedste mål, mens den unge stjerne Harry Wilson, der er på lån fra Hull City, tog prisen som sæsonens bedste spiller fra klubbens akademi.

Den 21-årige spiller har scoret 7 mål og derudover også tre assists i bare 11 kampe for Jurgen Klopps mandskab.