Forleden dag løb det spanske awardshow af stablen. Her blev alle klubber inviteret inden for til en hyggelig aften i luksuriøse gallaomgivelser. Alligevel var der én klub, der blev væk fra showet.

Den klub hedder FC Barcelona, der har den forsvarende Ballon d’Or-vinder Lionel Messi på holdet. Det var ikke tilfældigt, at lige netop FC Barcelona valgte helt at blive væk fra gallashowet.

Heller ikke klubbens træner Luis Enrique var repræsenteret til det grandiøse gallashow.

Flere af de spanske medier skriver, at grunden til udeblivelsen er, at klubben fra Catalonien var meget utilfredse med, at de ikke havde fået flere kåringer, end tilfældet.

Eftersom klubben i sidste sæson vandt det spanske mesterskab, Copa del Rey, Super Cuppen og VM for klubholdet, føler klubben sig især særlig oprevet over, at træner Luis Enrique ikke har modtaget prisen som årets træner. Det endte altså med at resultere i et boykot af prisen.

Barcelona vandt i alt sølle små to kåringer. Lionel Messi blev nemlig kåret som den bedste angriber, mens Luis Suárez kunne juble over prisen som den bedste ikke-europæiske La Liga-spiller.