Ja, det er en ret absurd nyhed. 

Normalt er det man forbinder mest med professionelle fodboldspillere hang til dyre biler, dyrt tøj og lækre damer; ja i det hele taget luksuriøstiet i allerhøjeste grad.
Nu er det dog en anden nyhed, der i øjeblikket hærger Manchester Uniteds argentiske forsvarsspiller Marcos Rojo.  

AF KRISTIAN PARIS 

Det er har nok ramt Rojo og hans familie allerhårdest, men alle Premier League fans vil føle med den argentinske landsholdspiller og hans familie. Det viser sig nemlig, at Rojos fætter er blevet skudt i skulderen.

Et sår, der senere slog ham ihjel.

Rojo har været ude med skader det meste af sæsonen.

I søndags forsøgte Marcos Rojos fætter, Geronimo Rojo, 17, og en kammerat, at røve og overfalde den pensionerede argentinske politichef, Guillermo Atencio, der var på vej væk fra en mønttæller i San Carlos i La Plata. Det bekræfter politiet.

Offeret reagerede ikke som de fleste. Han trak, grundet hans erfaring, et ukendt skydevåben og besvarede angriberne med åben ild. Det skulle vise sig at blive en sørgelig historie.

Det lykkedes offeret at affyre i alt syv skud, hvoraf minimum to af dem ramte overfaldsmændene, da de flygtede væk på en motorcykel. For Rojos kompagnon stoppede flugten brat, da han blev ramt i baghovedet og døde med det samme.

Det gjaldt ikke for Rojo, der ‘kun’ blev ramt i skulderen. Dernæst blev han hurtigt fragtet til hospitalet i San Martin, hvor det desværre ikke lykkedes argentineren at komme sig. Han døde kl. 05 mandag morgen.

Manden, der var forsøgt overfaldt er blevet anholdt og sigtet for mord, eftersom han skød efter de to drenge, der havde ryggen til og flygtede væk.

Hvad der videre sker, vides ikke endnu…