Dani Osvaldo, blev i sin tid hentet til engelsk fodbold, og Southampton for £15m. Men nu, i en alder af 30 år, stopper angriberen sin fodboldkarriere. Det erfarer The Sun.

Af Anders Lang Jensen

SOUTHAMPTON, ENGLAND - DECEMBER 04:  Mauricio Pochettino manager of Southampton holds back Pablo Daniel Osvaldo of Southampton after the Barclays Premier League match between Southampton and Aston Villa at St Mary's Stadium on December 4, 2013 in Southampton, England.  (Photo by Bryn Lennon/Getty Images)

Photo by Bryn Lennon/Getty Images

Den udskældte angriber har været involveret i flere episoder, han nok ikke er helt så stolt af. Slåskampe med Jose Fonte og Erik Lamela til træninger. Og en fyring, for at ryge i omklædningsrummet. Noget af en karriere Osvaldo, fik fyret af.

Men nu er denne karriere ovre, og Osvaldo har afvist et lukrativt tilbud, fra den italienske klub Chievo. Alt det, for at fokusere på hans drøm. Nemlig, at blive en rockstjerne.

Nu er det slut, med at høre om mærkværdige historier fra Osvaldo på fodboldbanen. Men hvem ved, om vi får ham at se på den store scene? Den store rockscene!