Sæsonen er slut og de fleste store klubber har sent deres stjerner ud for at deltage i landsholdsforberedelserne for deres respektive nationer. Dog er der også plads til forlængelser af gamle kontrakter og at underskrive nye kontrakter. 

Det rygtes, at de italienske mestre, Juventus, er interesserede i at hente AC Milans forsvarsspiller Alessio Romagnoli, der skal være afløser for deres egen midtstopper Medhi Benatia, der forventes at skifte til den franske klub Marseille inden særlig længe.

Romagnoli har været en del af den godtspillende stopper-duo sammen med den tidligere Juventus forsvarsspiller Leonardo Bonucci, der skiftede til klubben sidste sommer.

Mens Juventus vil hente den 23-årige spiller har Milan i stedet afsløret, at de ønsker at forlænge med spilleren, selvom der er stærk interesse fra Max Allegri og resten af Juventus.

 (Photo by Marco Luzzani/Getty Images)

Forsvarsspillerens nuværende kontrakt betyder, at han tjener omkring 18 millioner kroner om året, men hans nye kontrakttilbud kommer til at sikre ham omkring 25 millioner i stedet.

Romagnoli rygtes som sagt til at erstatte Benatia, hvis han skulle skifte til Marseille. Benatias fremtid i klubben er blevet mindre eftersom han har blevet sendt på bænken i klubbens sidste to kampe, eftersom han har lavet fejl mod Serie A udfordrerne Napoli og Champions League vinderne Real Madrid.

Juventus direktør er dog ikke bekymret: ” Jeg er ikke urolig. Vi bruger hele truppen og har et minimum af rotation i truppen. Spillerne, der sidder på bænken som reserver er lige så stærke som dem på banen – der er ingen forskel” slog Beppe Marotta fast.

Juventus forventes også at skille sig af med højrebacken Stephan Lichtsteiner, der måske skal til Arsenal som næste arbejdsgiver. Det betyder, at Juventus skal ud og hente endnu en forsvarsspiller og måske er manager Max Allegri en smule desperate.