Man må i den grad sige, at AC Milan går efter at få sportslige resultater igen. De nye kinesiske ejere har investeret store summer i den italienske klub, ligesom de har handlet ind i stor stil på transfermarkedet. 

af kristian paris

Den tyrkiske midtbanespiller Hakan Calhanoglu forventes at blive præsenteret som AC Milans næste handel, efter han har bestået lægetjekket senere i dag, mandag. Det bekræfter Ginaluca Di Marzio. Ligeledes slår han også fast, at kantspilleren kommer til at koste i omegnen af 150 millioner, med mulighed for at transferen stiger med yderligere 30 millioner.

 

Milan forventes også at lukke handlen med forsvarspilleren Andre Conti fra Atalanta. Og hvis
det sker, vil Conti blive den anden spiller, der skifter fra Atalanta til San Siro eftersom Franck
Kessie færdiggjorde sit skifte sidste måned.

(Photo by Maja Hitij/Bongarts/Getty Images)

Den tyrkiske landsholdsspiller har tilbragt hele sin karriere i Tyskland, hvor han har arbejdet sig op fra sin hjemby Mennheim til Hamburg, via Karlsruher. Calhanoglu forlod i 2014 Hamburg til fordel for Bayer Leverkusen i for omkring 120 millioner.

Hvis skiftet går igennem vil Calhanoglu komme i samme situation som Mateo Musacchio fra Villarreal for omkring 150 millioner, og Andre Silva fra Porto for omkring 300 millioner, der også lige er blevet en del af det nye setup på San Siro.

Milan vil på den måde få en de spillere, der er mest kendt for sine frispark. Under sine to års tid i Hamburd chokerede hans alverdens fodboldfans ved at score på et frispark mod Borussia Dortmunds Roman Weidenfeller fra over 40 meter…