Den italienske klub, der tidligere var en del af Europas elite, AC Milan har netop fået nye ejere, nye kinesiske ejere, der formentlig har pungen fuld af penge, der bare venter på at blive brugt. Klubben har allerede nu meldt sin interesse i en af Premier Leagues bedste angribere… 

AF KRISTIAN PARIS 

AC Milan er angiveligt interesseret i Liverpools Daniel Sturridge, efter et succesfuldt ejerskifte, hvor klubben nu ejes af kinesere, efter 31 år med Italiens tidligere premiere minister, Silvio Berlusconi.

Det betyder nye midler. Og det betyder mange midler.

Liverpool angriberen er desværre faldet ud af Klopps planer på sidste, efter han  var skadet i første halvdel af sæsonen. Og efter nogle fantastiske sæsoner i angrebet med tidligere angrebskollega Luis Suarez.

Liverpool v Southampton - EFL Cup Semi-Final: Second Leg

Ifølge det spanske medie Calciomercato er Milan villig til at tilbyde Sturridge en flugtvej ud af hans kontrakt på Anfield, ved at byde på ham til sommer.

Kineserne har netop betalt i omegnen af 630 millioner pund mod at have 99,9 % kontrol over klubben. Det betyder også, at de har tænkt sig at skyde endnu flere penge i klubben, ved at handle ind for meget store summer til sommer.

FBL-ITALY-CHINA-AC MILAN

Milan har yderligere ikke lagt skjul på deres interesse i Evertons kantspiller Gerard Deulofeu, som de vil have permanent.