Den hollandske AC Milan-legende Clarence Seedorf fortæller, at han vil træner i Premier Leauge. Hvilket trænersæde sidder mon mest løst? 

Clarence Seedorf spillede 10 år i den italienske klub AC Milan. Her blev han i de sidste år betragtet som et klubikon og en levende legende. Fansene elskede ham simpelthen og opgaven som anfører tog han meget seriøst. Udover et årti i Italien, prøvede midtbanespilleren også kræfter med Spanien og Holland, da han var i henholdsvis Real Madrid og Ajax. Med andre ord opnåede den mørke fodboldspiller det meste inden for fodboldverden. Eller gjorde han.

Han nåede nemlig aldrig at prøve sig selv af i verdens hårdeste liga, Premier League, selvom han flere gange fik tilbud derfra. Det fortryder den i dag 39-årige Seedorf, der i stedet håber på en trænerkarriere i det engelske. Til BBC fortæller han følgende:

Læs også: Ruud van Nistelrooys rekord slået

“England og jeg har en lidt særlig historie sammen. Jeg var meget tæt på at kommer til at spille der mange gange… 
“Det skete aldrig, så, det ville, som træner, være fantastisk at opleve engelsk fodbold og engelske fans på ugentlig basis.”

I sine unge dage, var Seedorf, der oprindeligt er født i Surinam, dog eminent god og ikke mindre end tre Champions League-titler med tre forskellige klubber blev det til. Det er han den eneste i verden der har prøvet.

Læs også: 4 hold der kan lande på 1. pladsen i Premier League i denne weekend

Hvilke klubber kunne være interesseret i Seedorf?

De eneste realistiske bud på en eventuel arbejdsgiver for Seedorf, skal findes i den nederste halvdel i Premier League. Top 10-klubberne vil næppe være interesseret at ansætte en uerfaren og uprøvet træner.

Derfor kunne nedrykningstruede Aston Villa og Newcastle United, der ligger henholdvis sidst og næstsidst, måske være gode bud.