AC Milan har i sandhed haft et godt transfervindue. De har hentet flere store spillere og det italienske serie A-hold ligner et mandskab, der inden for få år kommer til at spille med om mesterskabet og måske også endda kan blande sig i den internationale topstrid. Nu har en af klubbens vigtigste spillere, Suso, offentliggjort, at han har forlænget kontrakten. 

Af David Paris 

AC Milan-stjernen Suso har netop offentliggjort, at han forlænger sin kontrakt med sin nuværende arbejdsgiver AC Milan, fremt til den 30. juni 2022. De næste fem år skal den spanske midtbanespiller altså blive i den italienske storklub. Til pressen fortalte Suso i går, at da han skrev under på kontraktforlængelsen fyldtes han med en enorm mængde af lykke og han betragter dagen som en af de bedste i hans liv.

Suso kom til AC Milan-mandskabet, der i midtugen tabte til Sampdoria, 2-0, fra Liverpool i januar måned i 2015. Han slog ikke igennem og blev i den efterfølgende sæson udlånt til Serie A-klubben Genoa hvor successen stille og roligt kom til den i dag 23-årige fodboldspiller.

Han er siden blevet udtaget til det spanske landshold og har også tilspillet sig en nogenlunde fast plads på hjemmebanen San Siro i Milano.

Den offensive midtbanespiller eller angriber bidragede med syv mål og ni assists i sidste sæson i Serie A og var en væsentlig årsag til at mandskabet kunne løfte det italienske Super Cup-trofæ mod Juventus eftersom han lavede en assists og scorede på straffe.

 

Han har fået opmærksomhed fra andre storklubber i Europa, men såfremt de ønsker ham på lønningslisten bliver de altså først nødt til at købe ham fri af kontrakt med AC Milan, der som sagt løber de næste femår.