Den 23-årige AC Milan-spiller Suso rygtes fortsat væk fra den italienske storklub. Der er ifølge italiensk medie stadig stor interesse, fra Premier League-storklubben Tottenham.

Af Lasse D. ¨Drescher

Den 23-årige AC Milan-spiller Suso har været rygtet væk fra den italienske storklub. Den spanske spiller har dog for nyligt underskrevet en kontraktforlængelse, skriver det italienske medie Calciomercato.

(Photo by Nicolo Campo/Pacific Press/LightRocket via Getty Images)

Dermår må det også¨været et tegn på, at AC Milan gerne vil holde fast i den 23-årige AC Milan-spiller. Premier League-storklubben Tottenham har vist stor interesse i den spanske spiller, i form af et bud.

Buddet som Tottenham sendte mod AC Milan blev sendt tidligere på sommeren. Beløbet som Tottenham skulle være klar til at betale er omkring 180.000.000 kroner. Der er ifølge det italienske medie fortsat stor interesse fra Tottenham, i 23-årige Suso.

Kan et skifte til Premier League blive en succes, denne gang?

Suso befandt sig i perioden 2012 til 2015 hos en af Tottenhams Premier League-konkurrenter. Det er Liverpool som ejede den spanske spiller i de par sæsoner. Det blev dog aldrig til en stor succes, samarbejdet mellem Suso og Liverpool.

Læs også: Det sagde han bare ikke! Mbappé gjort til grin på sit første pressemøde i PSG