Den italienske højre back og nuværende AC Milan-spiller Mattia De Sciglio har angiveligt afvist en kontrakt fra sin nuværende klub og vil i stedet gerne skifte til Juventusn når sommerens transfervindue åbner. Men vil Juventus overhovedet have ham?

Af David Paris

Netop offentliggjort rapport fra Italien – inklusiv fra Juvetus’ egen hjemmeside –  fortæller, at AC Milans højre back fra Italien Mattia De Sciglio vil gøre alt for at få Juventus til at tilbyde ham en kontrakt når sommerens transfervindue åbner om ikke så længe.

Den nuværende Juventus-træner, Massimiliano Allegri, gav Mattia De Sciglio sin professionelle debut på en fodboldbane, da han var træner i AC Milan og i forbindelse med sidste år SuperCup-finale fortalte han, at han ønskede at hende 24-årige De Sciglio til Torino.

De Sciglio, der også flere gange har optrådt for det italienske landshold har netop afvist at forlænge kontrakten med AC Milan, så den italienske storklub er tvunget til at sælge ham til sommer, hvis de vil have penge i kassen, hvis han forlade klubben.

Ønsket om at forlade klubben kom umiddelbart efter det noget skuffende nederlag til bundholdet Empoli sidste weekend og siden da har rygterne floreret omkring, hvilke klubber, der kunne være interesserede i ham. Der går meldinger om, at den nuværende AC Milan-boss Massimo Mirabelli har snakket med spilleren og offentliggjort, at De Sciglios ønsket er korrekt, men intet er bekræftet endnu.

De Sciglio har været fast mand de seneste par sæsoner og han har stort set ikke siddet på bænken siden debutten i 2012. Hans offensive kvaliteter er heller ikke til at tage fejl af, og faktisk kan han sagtens dække en højre fløjspiller-position så vel som en central eller defensiv midtbane-position.