Det tyder på at de kinesiske ejere hos AC Milan vil spenderer mange penge til sommer.

Af Lasse D. Drescher

Calciomercato skriver at AC Milan har lavet en indkøbsliste, som er blevet lækket. På listen spotter man flere spillere, og det forventes at Milan-klubben kommer til at bruge ekstremt mange penge, når sommerens transfervindue åbner.

(Photo by Mario Carlini / Iguana Press/Getty Images)

AC Milan har fået nye ejere, og det er kinesere med massere af penge, på kontoen. Calciomercato skriver at AC Milan har tænkt sig at handle for omkring 880.000.000 kroner og 960.000.000 kroner, såfremt alle deres handler går hjem.

Spillerne som skulle stå på AC Milans indkøbsliste er Pierre-Emerick Aubameyang, Keita Baldé Diao, Stefan De Vrij, Mateo Musacchio, Mahmoud Dahoud, Luiz Gustavo, og Marco Veratti. Det er altså en kæmpe indkøbsliste AC Milan har lavet sig, og man må nok indrømme der er nogle spillere på listen, som højst sandsynligt ikke bliver en realitet.

Handlerne som formentlig ikke bliver aktuelle, er Pierre-Emerick Aubameyang og Marco Veratti. Calciomercato skriver nemlig at Aubameyang har gjort det tydeligt at han vil spille for Real Madrid, derfor vil han jo ikke skifte til en italiensk klub, som ikke engang er den bedste. Lidt det samme skulle gælde for italienske Marco Veratti.

Læs også: Atheltic Bilbao-stjerne rygtes til Premier League