Andres Iniestas legendariske Barcelona karriere kan være ovre, eftersom medier i Italien har linket ham med et sensationelt sommerskifte til støvlelandet. 

AF KRISTIAN PARIS 

Playmakeren, der har haft en imponerende karriere på Camp Nou kan være på kanten af en transfer til Serie A, hvor de italienske meste Juventus angiveligt står klar med åbne arme. Det bekræfter det Milano baserede medie Corriere Della Sera. 

Og hvis Iniesta vælger at skifte til de italienske mestre, vil han blive genforenet med sin tidligere holdkammerat, Dani Alves,  der sidste sæson skiftede væk fra Catalonien. Den brasilianske fuldback har nydt stor succes i det varme i denne sæson, og han har blandt andet hjulpet holdet i Champions League finalen.
 Juventus ser ud til at ville forstærke førsteholdet til sommer, når transfervinduet endnu en gang åbner, på trods af deres store succes i år. Iniesta vil passe perfekt ind hos italienerne slår mediet også fast.

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Juventus holder i øjeblikket også øje med Sampordia stjerne Patrcik Schick, PSG midtbane es Marco Veratti og ligakonkurrenter AC Milans Mattia De Sciglio, ligesom de også forventer at gøre lejeaftalen med Chelseas Juan Cuadrado permanent.

Men Iniesta er det største navn, taget i betragtning at spanieren har optrådt 625 gange for klubben i alle turneringer siden hans debut i oktober 2002. Hans 15 år lange karriere i catalonien har slået Iniestas navn fast som en af verdens bedste spillere i historien…

Men hvis Iniesta vælger at skifte Spanien ud med Italien, er det ikke sikkert, at han kommer til at spille under den succesrige manager Massimiliano Allegri.

Den spanske manager kan nemlig vinde ‘the treble’ i sin første sæson i Juventus og det trækker naturligvis europæiske storklubbers interesse, hvorfor han måske ikke er at finde i Torino efter ferien.