Eden Hazard afslører at han ikke er glad for udviklingen i fodbolden, og han er ked af at se en stjerne som Coutinho forlade Premier League.

Af Lasse D. Drescher

Chelsea-stjernen Eden Hazard er ked af at se Philippe Coutinho forlade Premier League. Det er der dog flere grunde til, og dem går den belgiske stjernespiller mere i dybden med i et interview, med det engelske medie Mirror.

(Photo by David Ramos/Getty Images)

Eden Hazard har længe været rygtet væk fra Chelsea. Der har primært været stor interesse fra La Liga-storklubben Real Madrid. Den belgiske Chelsea-stjerne har dog fastslået at han er glad hos Chelsea, og derfor ikke har planer om at smutte.

Hazard er helt klar i spyttet, og han mener ikke at Coutinho-salget er en god ting for Premier League eller fodbolden generelt. Samtidig med at Eden Hazard understreger at det er trist at se, så stor en stjerne forlade Premier League.

Eden Hazard udtaler følgende til Mirror:

“At se Coutinho skifte til Barcelona er skidt nyt for Premier League, fordi han er en af de bedste spillere i ligaen. Han er en fantastisk spiller, og jeg ønsker at han bliver en af de bedste i verden og viser alle hvad han kan.”

Det engelske medie Mirror mener dog at der er chance for at der i fremtiden vil være flere stjerner, som forlader Premier League. Specielt hvis klubber som Bayern München, FC Barcelona og Real Madrid viser interesse.

Samtidig skriver de at Premier League-storklubberne har så mange penge, så de også har mulighed for at sikre sig stjerner fra andre store ligaer. Det er specielt Premier League-klubberne som har givet udtryk for, at de har mange penge på kontoen.

Udviklingen som fodboldverden er på vej mod, er noget som de færreste fodboldfans i virkeligheden bryder sig om. Men fodbold er blevet en kæmpe forretning, og derfor er der nogle som tjener mange penge, og de bliver så ofte brugt igen.

Læs også: United-ledelsen siger nej: Mourinho må jagte sin plan B