Den seneste tid har vi bragt adskillige artikler om Liverpool og i særdeleshed deres transfersituation lige nu. 

Flere medier har meldt om en meget stor , hvis ikke gigantisk, udrensning i Premier League klubben Liverpool.

De har skrevet, at op mod 10 spillere meget vel kan være fortid på Anfield allerede denne sommer.

Nu er afgørelsen kommet og to af de varmeste navne i truppen, kan allerede trække i en anden trøje inden ugen er omme.

Det drejer sig om Pedro Chirivella. Han er længe blevet kædet sammen med vores norske kammerater fra Rosenborg. Det rygtes, at deres bud på spillleren på 35 millioner kroner er blevet accepteret.

Liverpool insisterer dog på, at midtbane spilleren skal have skrevet en tilbagekøbsklausul ind i kontrakten. Som 21-årig er det nemlig svært at se om han har en fremtid på Liverpools førstehold inden for nogle år.

Den anden er englænderen og Liverpool knægten Ben Woodburn. Han har længe været på ønskelisten hos Championship klubben Aston villa. De vil hente den unge teenager på et sæson langt lån.

Flere spillere på vej ud

ENGLAND – NOVEMBER 29: (THE SUN OUT, THE SUN ON SUNDAY OUT) Ben Woodburn of  scores the second and celebrates . Makes him the youngest ever goalscorer for liverpool during the EFL Cup Quarter-Final match between Liverpool and Leeds United at Anfield on November 29, 2016, England. (Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

Aston Villa er netop blevet færdig med at skifte ejere og det er gået problemfrit. Det betyder  også, at klubben lige pludselig har mange flere ressourcer og midler til at kunne hente nye spillere inden de begynder på sæsonen på lørdag.

En af dem kan meget vel være Woodburn. Klopp vil dog kun acceptere at udleje ham og ikke sælge.

Modsat forventes det dog at spillere som Danny Ings, Divock Origi, Daniel Sturridge og Rhian Brewster kunne forlade klubben på en mere permanent basis.