Sommer er det tidspunkt på året, hvor der er kortest mellem grin og godt vejr – eller sådan burde det i hvert fald være – og samtidig også den årstid, hvor der sker meget lidt på fodboldbanerne rundt omkring i verden.

Mertesacker er ikke på listen, men hans kollega, Laurent Koscielny, sniger sig op på en fornem tredjeplads. (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Derfor er det dejligt, at de store ligaer såsom Premier League og La Liga nu atter er fløjtet i gang, til stor behag for mange fodboldfans.

Tre runder blev spillet af Premier League, før den atter måtte afbrydes. Nu kom landsholdspausen. Det betød to uger med meget lidt fodbold, herunder 180 minutter landsholdsfodbold…

Før Premier League igen vender tilbage i dit fjernsyn, så har Mirror fundet ud af, hvilke spillere, der har løbet hurtigst indtil videre i denne sæson, og heriblandt er der en del overraskelser.

  1. Kyle Walker (Man City) – 35,16 km/t
  2. Kiko Femenia (Watford) – 35,12 km/t
  3. Laurent Koscielny (Arsenal) – 35,11 km/t
  4. Sadio Mané (Liverpool) – 34,84 km/t
  5. Ryan Fraser (Bournemouth) – 34,79 km/t
  6. Joshua King (Bournemouth) – 34,7 km/t
  7. Paul Pogba (Man United) – 34,68 km/t
  8. Jamie Vardy (Leicester) – 34,65 km/t
  9. Dominic Calvert-Lewin (Everton) – 34,62 km/t
  10. N’Golo Kanté (Chelsea) – 34,56 km/t

Statistikkerne bygger på tal fra Opta, der har målt topfarten hos hvert enkelt spiller i Premier League, og her har Manchester Citys nyindkøb, Kyle Walker, placeret sig øverst på listen.

Laurent Koscielny er noget af en overraskelse på listen med sin tredjeplads.

LÆS OGSÅ: Husker du Adriano? Sådan ser han ud i dag