Santi Cazorla, Mesut Özil og Jack Wilshere. [Getty Images]

Santi Cazorla, Mesut Özil og Jack Wilshere. [Getty Images]

Jack Wilshere er tæt på at lukke en handel med Arsenal, der vil give englænderen omkring 1.1 million kroner om ugen, lyder det fra pålidelige kilder fra det engelske medie, Football Insider.

Den skadesplagede midtbanemand er parat til at indgå en kontrakt med Arsenal, der vil indbringe ham omkring 200.000 kroner mere om ugen, og kontrakten vil løbe frem til 2021.

Wilsheres nuværende kontrakt er på omkring 900.000 kroner om ugen, og der er omkring to og et halvt år tilbage af kontrakten, men Arsenal vil ikke have at klubben om nogle år vil være tvunget til et salg.

Træner Arsene Wenger har fuld tillid til Wilshere, der dog trods en del kontroverser uden for banen, og en række skader, er gået lidt i stå med sin karriere siden gennembruddet i 2010/11-sæsonen.

Wilshere vil ikke være i stand til at spille før medio januar, efter at han er igang med at genoptræne efter en skade, der har holdt ham ude hele sæsonen.

Og det er ikke kun Wilshere, der måske kan se frem til en kontraktforlængelse og en lukrativ kontrakt. Også tyske Mesut Özil håber på at kunne sikre sig en aftale, der vil indbringe den tyske midtbanespiller omkring 2 millioner kroner om ugen, som vil være en forhøjelse på hele 500.000 kroner.

Özil vil dermed blive den bedst betalte Arsenal-spiller i historien.

Wilshere var i sommertransfervinduet et mål for Manchester United og Manchester City, men Arsenal havde altså ingen intentioner om at sælge Wilshere, der er et produkt af klubbens ungdomsakademi, og ifølge Wenger vil man fortsætte med at afslå tilbud fra alle klubber.