Chelsea-managerens textsbesked til Diego Costa er blevet afsløret, mens Costa forbereder sig på at forlade Chelsea.

Italierneren har angiveligt fortalt angriberen, at du skal have held og lykke, men du er ikke i mine planer.

Den spanske avis AS mener, at de har set den besked, der informerede Costa om, at han ikke var i Contes planer og, at han derfor skulle finde sig en ny klub.

Ifølge AS, så var den fulde besked: “Hi Diego, jeg håber du har det godt. Tak for sæsonen vi havde sammen. Held og lykke næste år, men du er ikke i mine planer.”

Ifølge AS, så var Costas svar bare “OK”.

Tidligere denne uge, afslørede den 28-årige angriber existensen af beskeden og sagde, at klubben ville sælge ham.

(Photo by Richard Heathcote/Getty Images)

“Jeg er en Chelsea-spiller, men de vil ikke have mig der,” sagde Costa imens han snakkede med journalister efter Spaniens 2-2 resultat mod Colombia i onsdags.

Antonio Conte har fortalt mig i en besked, at jeg ikke skal blive i Chelsea og sådan er det. Conte sagde, han ikke regnede med mig i næste sæson.”

Costa scorede 20 mål i Chelseas mesterskabssæson, hvor mange af målene var matchvindende mål, som blandt andet i 1-0 sejren over West Brommich i første halvdel af sæsonen.

Costas fremtid på Stamford Bridge kom i tvivl i Januar, som følge af en situation til træning med en fitnesstræner, efterfølgende valgte Conte at droppe Costa i deres 3-0 sejr over Leicester City.

Den tidligere Atletico Madrid-spiller er meget interessant for klubber i den Kinesiske Super Leauge, formentlig hans mest realistiske destination denne sommer.

Tidligere på året indrømmede ejeren af Tianjin Quanjian, at de forberedte et bud på Costa, det blev dog afvist på grund af ligaens regler om udenlandske spillere.