Foto: Matthew Peters/Man Utd via Getty Images

Foto: Matthew Peters/Man Utd via Getty Images

Den hollandske træner, Louis van Gaal, vendte i går aftes hjem til Manchester efter at have tilbragt både søndag og mandag i Holland, da han efter sigende skulle hjem til sin datters fødselsdag.

Han vender dermed hjem til Manchester Uniteds træningsbaner, og hans fremtid hos De Røde Djævle ser ikke særlig lys ud, efter det er kommet frem, at spillere som Marouane Fellaini er utilfreds med Louis van Gaal.

Belgieren er af fansene blevet kritiseret for sin dårlige form, og blev skiftet ud i halvlegen i lørdagens nederlag mod Southampton.

Ifølge det britiske medie, Express Sport, mener at den 28-årige spiller overvejer sin fremtid i klubben, med EM 2016 i sigte.

Derudover er Ashley Young også utilfreds med Van Gaal, da han ikke mener, at han har formået at behandle Youngs skade særlig godt. Blandt andet har han ikke oplyst et eventuelt tidspunkt for hvornår han er sin skade kvit, og derfor udtalte van Gaal i fredags på et pressemøde:

”Ashley Young har fået en alvorlig skade. Det skal snart opereres, så han er ude i lang tid.”

Selv om begge spillere er langt nede i Manchester Uniteds rækkefølge, bringer disse udtalelser nok ikke meget godt med sig i forhold til hollænderens fremtid i klubben.