Godt nok er det to dage siden det engelske transfervindue lukkede i. Men det spanske vindue lukkede først i går, fredag, kl. 12. og i kølvandet på det, er der flere handler, som de færreste var klar over, der har fundet sted. 

AF KRISTIAN PARIS

På transfer deadline day, prøvede Barcelona angiveligt at hente den argentinske kantspiller, Angel Di Maria til Camp Nou. Og det skete ikke bare en gang, men hele tre.

Efter det tredje bud blev afsløret af PSG fra Barcelona, forelagde PSG et modbud på 450 millioner danske kroner for spilleren. Men det gav La Blaugrana kolde fødder og de bakkede ud af aftalen.

 (Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Efter den catalonske storklubs køb af det unge wonderkid Ousmane Dembele, der skal agere som afløser for Neymar, der blev købt af netop PSG som den dyreste spiller i verden, havde klubben alligevel ikke nosser til at handle den anden vej med den franske hovedstadsklub.

Barcelonas interesse i brasilianeren Coutinho stilnede så småt af hen mod transfervinduets slutning. Klubben erkendte, at Liverpool for alt i verden, ikke ville sælge Coutinho denne sommer-  måske de har bedre held næste sommer.

Og derfor måtte Barcelona se sig om efter ny spiller. Har var der flere spillere i tankerne, blandt andre Di Maria, der faktisk tidligere har spillet for klubbens evige rivaler, Real Madrid og den engelske storklub, Manchester United.

 

Først bød den spanske storklub 25 millioner euro for spilleren, men det blev afvist. Næste forsøg for 35 millioner euro, der også blev afvist. Klubbens sidste bud var på 40 millioner euro, men det ville PSG heller ikke sælge for.

 

Det endte med, at Barcelona ikke ville betale de 60 millioner euro for landsholdsspilleren, som PSG krævede.