Der har den seneste floreret mange rygter om Arsenals chilenske angrebsstjerne, Alexis Sanchez’, fremtid og om hvorvidt han er tilfreds i klubben eller ej. Samtlige storklubber i Europa har allerede udtrykt deres dybeste interesse i angriberen, og hvis han virkelig vil væk, er det kun et spørgsmål om tid, før han virkelig kommer det. 

AF KRISTIAN PARIS 

Alexis Sanchez’ Arsenal ser ud til at være et skridt tættere på en aftale i det franske, eftersom klubben har været i regulær kontakt med manageren for den franske hovedstadsklub Paris Saint-Germain, Unai Emery.

Canal Supporters (via ​Get French Football News) har offentliggjort, at PSG har været i regulær konrtakt med Wenger og co. fordi de angiveligt er interesserede i at skrive under med den chilenske angriber til sommer.

 

Mediet slår også fast, at tilbuddet ikke er blevet personligt drøftet med ham det hele drejer sig om; Sanchez. Det er blot blevet forhandlet mellem de to klubber, der begge har en franskmand ved roret.

FBL-ENG-PR-MIDDLESBROUGH-ARSENAL

 

Sæsonen  i Frankrig er i ligesom alle de andre store ligaer i Europa ved at gå på hæld, og Emerys mænd ligger pt tre point foran Monaco, der dog har spillet to kampe mindre end de forsvarende mestre fra hovedstaden.

Franskmændene er desuden også ude af Champions League, selvom de var ualmindeligt godt stillet efter deres 4-0 sejr over Barcelona på hjemmebane. Franskmænden formåede ikke at lukke de catalonske stjerne ned og de tabte i returopgøret med hele 6-1 og det sendte altså dem ud af året Champions League. En turnering, hvor rivalerne fra Monaco stadig er med…

Chelsea er angiveligt også interesseret i Sanchez og lurer om hjørnet, hvis det ikke lykkes sydamerikaneren at finde en ny klub til sommer.

Men nu skal Sanchez og co. altså i aktion i morgen, hvor de møder selveste Man City.