Ifølge italienske rapporter har Arsenal allerede nu udset sig Wengers erstatning når sæsonen gå på hæld. Det er ikke hvem som helst. Ifølge samme rapport er det en af Europas bedste managere, der er tale om. 

AF KRISTIAN PARIS 

Det er i øjeblikket umuligt at slippe uden om debatten om hvem Arsenals nye manager er – eller om der hovedet kommer en ‘ny manager’ – Wenger har trods alt været chef i klubben de sidste 20 år…

Ifølge rapporter fra mediet Calciomercato, har ledelsen i Arsenal angiveligt besluttet at skille sig af med den franske managerveteran, når sæsonen slutter i maj. Derfor har de ifølge samme rapport lagt en aftale på bordet til den italienske manager Massimiliano Allegri, der i øjeblikket er øverste mand i mestrene fra Juventus.

Photo by Jean Catuffe/Getty Images

Italieneren har været manager for ‘den Gamle Dame’, som Torino klubben også kaldes, siden 2014, hvor han overtog jobbet efter Antonio Conte, der kun havde tilbragt en enkel sæson i det italienske.

I sin tid har Allegri vundet 5 trofæer; to serie A-mesterskaber, to Coppa Italia og en Supercoppa Italiana, hvilket har gjort ham til den tredjemest succesrige i klubbens historie, målt på trofæer. Denne liste føres af Giovanni Trapattoni med 14 titler,Marcello Lippi med 13, og tredjepladsen deler han med førnævnte Conte.

Derudover er det værd at nævne, at Allegri nåede til finalen i verdens største klubturnering, Champions League i 2015. Desuden er der også i denne sæson mulighed for, at Torino-klubben kan sikre sig den hjemlige double.

Juventus fører i øjeblikket serie A med syv point og de vandt den første semi-finale kamp i Coppa Italia med 3-1 over Napoli i sidste uge. Ja, Allegri er virkelig på rette køl, og der kan derfor slås tvivl om, hvorvidt disse rygter taler sandt.