Det er blevet bekræftet, at Zlatan ikke fortsætter i Man Utd næste sæson, men det er også kommet frem hvorhen Zlatan nu skal. 

af kristian paris 

Zlatans næste klub er hans niende i rækken, og det er ikke et hvilket som helst sted. Der er nemlig tale om, at den svenske angriber skulle være vanvittig tæt på at skrive under på en aftale med MLS klubben LA Galaxay, hvor blandt andre, David Beckham har spillet. Det bekræftes af Manchester United Evening News i dag søndag.

 

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

 Den 35-årige angriber blev sidste sommer hentet til Old Trafford af Mourinho og i den
forbindelse lavede han imponerende 28 mål i 41 kampe i alle turneringer. Lige indtil han blev skadet.

The 35-year-old striker rolled back the years in a sterling campaign for United last season, scoring an impressive 28 goals in 41 appearances.

Ifølge the Sun, er den svenske legende klar til at begynde det, der kunne blive hans sidste kapitel af en lang karriere, der indebærer adskillige europæiske titler og en kontrakt i selveste Barcelona.

Men nu er han angiveligt på vej til South Carolina og Los Angeles, der selvom han ikke kan spille fodbold før 2018, alligevel har valgt at skrive under med svenskeren.

Men svenskeren har dog god tid til at komme sig, eftersom sæsonen derovre første begynder i marts 2018.

Og hvis skiftet bliver en realitet, bliver Zlatan en del af en eksklusiv liste, eftersom legender som David Beckham og Thierry Henry begge har spillet for klubben.

Og MLS ligaen er heller ikke helt uvant til store stjerner. Bortset fra de førnævnte har spillere som Kaka, Steven Gerrard og Frank Lampard alle spillet i USA.

Når det kommer til Zlatans efterfølger, ved vi nok godt, at det formentlig bliver Atletico Madrids angriber Antoine Griezman.